DB: 1 εκατομμύριο εισιτήρια ICE για μόλις 17,90 ευρώ ανά διαδρομή

Η Deutsche Bahn έχει ξεκινήσει μια εβδομάδα εκπτώσεων, προσφέροντας εκπτωτικά εισιτήρια για λιγότερο από 20 ευρώ ανά διαδρομή.

Πρέπει όμως να κινηθείτε γρήγορα, καθώς η προσφορά περιορίζεται σε 1 εκατομμύριο εισιτήρια!

Η Deutsche Bahn εγκαινιάζει την πώληση εξαιρετικά φθηνών εισιτηρίων τρένων

Τα εισιτήρια της Deutsche Bahn για τα τρένα υψηλής ταχύτητας InterCity Express (ICE) είναι συχνά ακριβά.

Αν οι πελάτες είναι τυχεροί, μερικές φορές μπορούν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τα υπεραστικά τρένα σε μειωμένη τιμή με το super saver εισιτήριο της Deutsche Bahn, το οποίο κοστίζει μόλις 17,90 ευρώ.

Την Τρίτη ανακοινώθηκε ότι η γερμανική εταιρεία μεταφορών ξεκίνησε μια εκστρατεία για το τέλος του έτους για τα super saver εισιτήρια των 17,90 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας (έως τις 15 Νοεμβρίου), η Deutsche Bahn θα διαθέσει 1 εκατομμύριο επιπλέον super saver εισιτήρια για τους πελάτες της.

Τα εισιτήρια των 17,90 ευρώ θα ισχύουν σε βαγόνια δεύτερης θέσης για ταξίδια χωρίς επιστροφή εντός της Γερμανίας.

Τα συνοδευόμενα παιδιά έως 14 ετών θα μπορούν να ταξιδεύουν δωρεάν και, αν δεν σας πειράζει να επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρέωση, μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε τα super saver εισιτήρια στην πρώτη θέση, τα οποία περιλαμβάνουν κράτηση θέσης.

Το αν οι επιβάτες θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την προσφορά στο εισιτήριο της επιστροφής τους εξαρτάται από τον αριθμό των θέσεων που πωλούνται και την ώρα του ταξιδιού.

Εάν είναι δυνατή η χρήση της προσφοράς στα ταξίδια μετ’ επιστροφής, ένα ταξίδι του Σαββατοκύριακου μεταξύ Μονάχου και Αμβούργου θα μπορούσε να κοστίσει μόλις 35,80 ευρώ και για τις δύο κατευθύνσεις.

Ωστόσο, το super saver εισιτήριο δεν θα ισχύει για όλες τις συνδέσεις ICE, καθώς ιδιαίτερα δημοφιλείς διαδρομές θα κοστίζουν περισσότερο.

Οι “κυνηγοί ευκαιριών” έχουν επίσης περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν ένα super saver εισιτήριο – το οποίο μπορεί να κλείσει κανείς στον ιστότοπο της Deutsche Bahn το πολύ 180 ημέρες νωρίτερα – εάν επιλέξουν ένα ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο έως ότου εξαντληθούν τα 1 εκατομμύριο διαθέσιμα εισιτήρια.

Δεδομένης της πιθανής εξοικονόμησης, είναι πιθανό ότι τα 1 εκατομμύριο εισιτήρια θα εξαντληθούν πριν από την προθεσμία της 15ης Νοεμβρίου.

Για όσους δεν προλάβουν, το εισιτήριο Egal-Wohin-Ticket (Εισιτήριο χωρίς σημασία πού) είναι μια άλλη επιλογή για εξοικονόμηση χρημάτων.

Τον Ιούλιο, η Deutsche Bahn ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με το γερμανικό σούπερ μάρκετ Edeka για να προσφέρει το εισιτήριο αυτό, το οποίο επιτρέπει στον κάτοχό του να κλείσει ένα απλό ταξίδι οπουδήποτε εντός των γερμανικών συνόρων με μόλις 39,90 ευρώ.

Και σε αντίθεση με το εισιτήριο των 9 ευρώ, ισχύει τόσο για τα τρένα μεγάλων αποστάσεων, όπως τα ICE, IC και EC, όσο και για τα περιφερειακά τρένα.

Η Deutsche Bahn αντιμετωπίζει αυξανόμενο ανταγωνισμό από το FlixTrain

Η δημοτικότητα και η επέκταση των FlixTrain και FlixBus τα τελευταία χρόνια σημαίνει ότι η Deutsche Bahn αντιμετωπίζει περισσότερο ανταγωνισμό από ό,τι στο παρελθόν.

Μετά τη σημαντική επέκταση των δρομολογίων της FlixTrain τον Μάιο του τρέχοντος έτους, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης σύνδεσης με την ελβετική πόλη της Βασιλείας, η εταιρεία καταβάλλει μεγαλύτερες προσπάθειες για να παρουσιαστεί ως υπολογίσιμος ανταγωνιστής.

Η FlixTrain ανακοινώνει νέα δρομολόγια στη Γερμανία

Ενώ η Deutsche Bahn είναι διαβόητη στη Γερμανία και τις γύρω χώρες για τις καθυστερήσεις των δρομολογίων της, η FlixTrain έχει πρόσφατα δείξει με ζήλο ότι περιλαμβάνει κρατήσεις θέσεων επιβατών στις τιμές των εισιτηρίων χαμηλού κόστους, μια πολυτέλεια που δεν παρέχεται στους πελάτες της Deutsche Bahn.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.