Δεν υπάρχουν πλέον αγνοούμενοι στο Garmisch-Partenkirchen

Garmisch-Partenkirchen: Μετά το σοβαρό σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Burgrain, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απομάκρυναν ένα από τα βαγόνια που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα με τη βοήθεια ειδικού γερανού.

Εν τω μεταξύ, το ρυμουλκούμενο, το οποίο ήταν πεσμένο στο ανάχωμα, μπόρεσε επίσης να ανυψωθεί. Και αυτό θα απομακρυνθεί μέσω του κεντρικού δρόμου B2.

Οι γερμανικοί σιδηρόδρομοι «παλεύουν» με τον συνωστισμό

Οι γερμανικοί σιδηρόδρομοι δήλωσαν ότι η ατμομηχανή και το πρώτο βαγόνι θα παραμείνουν προς το παρόν στις γραμμές για λόγους έρευνας. Αρχικά, είχε ειπωθεί ότι αν ήταν δυνατόν θα απομακρύνονταν μέσω των γραμμών.

Η ταυτοποίηση των πέντε νεκρών έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τρεις γυναίκες ηλικίας 32, 39 και 70 ετών και, σύμφωνα με πληροφορίες, για μια γυναίκα 51 ετών. Το πέμπτο θύμα, που βρέθηκε, λέγεται ότι ήταν έφηβος.

Η αστυνομία δήλωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν πλέον αγνοούμενοι. Πλέον γνωρίζουν πού βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι που έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι από το απόγευμα της Παρασκευής.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.