Διαδήλωση στη Νυρεμβέργη: “Όχι στο μίσος κατά των Εβραίων”

Υπό μεγάλη αστυνομική παρουσία, περίπου 1200 άτομα διαδήλωσαν κατά του αντισημιτισμού στη Νυρεμβέργη την Κυριακή. Η εκδήλωση παρέμεινε ειρηνική, όπως δήλωσε εκπρόσωπος των κεντρικών αστυνομικών αρχών της Κεντρικής Φραγκονίας.

Η διαδήλωση είχε το σύνθημα “Όχι στο μίσος κατά των Εβραίων” και συνοδεύτηκε από πολλούς αστυνομικούς που, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν το πλήθος από τις στέγες.

Ορισμένοι συμμετέχοντες φορούσαν ισραηλινές σημαίες. “Ενάντια σε κάθε αντισημιτισμό” έλεγαν οι αφίσες ή είχαν το αίτημα “αλληλεγγύη με το Ισραήλ”.

Η διαδήλωση υποστηρίχθηκε από τη Συμμαχία ενάντια στον Δεξιό Εξτρεμισμό (Allianz gegen Rechtsextremismus) και το Συμβούλιο Θρησκευμάτων στη Μητροπολιτική Περιφέρεια της Νυρεμβέργης (Rat der Religionen in der Metropolregion Nürnberg).

Ο αγώνας του υπουργού Εσωτερικών της Βαυαρίας Joachim Herrmann και ο δήμαρχος της Νυρεμβέργης Marcus König συμμετείχαν επίσης στη διαδήλωση.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.