Διακοπές και εργασία για νέους σε Γερμανία με όλα τα έξοδα πληρωμένα

Newsroom

Απόψεις: Είναι το Μόναχο η πιο βαρετή πόλη που έχετε πάει;

Εργασία και διακοπές συνδυάζονται; Κι όμως ναι, για νέους και νέες που θέλουν να εργαστούν εθελοντικά και να ταξιδέψουν στην Ευρώπη με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Αυτή την περίοδο είναι ανοικτές ευκαιρίες εργασίας στη Γερμανία:

Σε κέντρο που παρέχει στήριξη σε άτομα με αναπηρίες και ψυχικές παθήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 30 ετών, για 12μηνο επιδοτούμενα εθελοντικό πρόγραμμα από τον Οκτώβριο 2021 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2022 (μέσω του European Solidarity corps).

Το πρόγραμμα καλύπτει τη μετακίνηση, τη διαμονή, τη διατροφή, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όπως και μηνιαίο ποσό για τα έξοδα των ατόμων που θα επιλεγούν. Αποστολή CV και motivational letter (στα Αγγλικά) μέχρι σήμερα 19 Αυγούστου. Δήλωση Συμμετοχής ΕΔΩ

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Building Europe together – Be youth”: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 30 ετών, για να δουλέψουν από τις 3 έως τις 9 Σεπτεμβρίου, μέσω του προγράμματος Erasmus+.

Το πρόγραμμα καλύπτει τα εισιτήρια (μέχρι 275 ευρώ), τη διαμονή και τη διατροφή των συμμετεχόντων. Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων υποβάλλονται έως τις 24 Αυγούστου ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.