Διακοπές με Covid: Προορισμοί για τις διακοπές των Χριστουγέννων

Ακόμα και εν μέσω πανδημίας, πολλοί άνθρωποι διοργανώνουν τις διακοπές τους σε ζεστά κλίματα τα Χριστούγεννα.

Ορισμένα κράτη που θα ήταν ακίνδυνα ως ταξιδιωτικός προορισμός εξακολουθούν να μην επιτρέπουν την είσοδο τουριστών στη χώρα. Σε άλλες χώρες, ωστόσο, μπορείτε να πάτε διακοπές με σχετικά λίγους περιορισμούς.

Τι πρέπει να έχουν κατά νου οι τουρίστες κατά την είσοδό τους στη Γερμανία

Όλοι οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν στη Γερμανία πρέπει να είναι σε θέση να προσκομίσουν ένα από τα ακόλουθα αποδεικτικά στοιχεία κατά την είσοδό τους στη χώρα: τρέχον τεστ κορωνοϊού, απόδειξη πλήρους εμβολιασμού ή απόδειξη ανάρρωσης. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εξαιρούνται από την υποχρέωση τεστ.

Οι κανόνες εισόδου ισχύουν για όλες τις χώρες, ανεξάρτητα από το αν εισέρχεστε από περιοχή μη κινδύνου, περιοχή υψηλού κινδύνου ή περιοχή παραλλαγής του ιού. Κατά την είσοδο από περιοχή υψηλού κινδύνου ή περιοχή με παραλλαγές ιών, απαιτείται επίσης η ψηφιακή εγγραφή εισόδου (DEA).

Χριστούγεννα: Προορισμοί διακοπών με λίγους περιορισμούς

  • Κανάριοι Νήσοι
  • Αζόρες και Μαδέρα
  • Αίγυπτος
  • Ντουμπάι
  • Δομινικανή Δημοκρατία
  • Μαλδίβες
  • Ουγκάντα

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.