Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε σε περιοχές του Μονάχου

Σε ορισμένα μέρη του Μονάχου, το ρεύμα έπεσε για περίπου μιάμιση ώρα το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με την εταιρεία κοινής ωφέλειας, ο λόγος ήταν ένα τεχνικό ελάττωμα. 3.000 νοικοκυριά λέγεται ότι έχουν πληγεί.

Την Κυριακή σημειώθηκε διακοπή ρεύματος σε τμήματα του Μονάχου. Αυτό ανέφερε η “SWM Infrastruktur”, εταιρεία της Stadtwerke München, στην ιστοσελίδα της.

Σύμφωνα με την έκθεση, επηρεάστηκαν κυρίως τμήματα της περιοχής Schwabing-West του Μονάχου, μεταξύ της Kantstraße στα βόρεια, της Belgradstraße στα ανατολικά, της Ackermannstraße στα νότια και του Ολυμπιακού Πάρκου στα δυτικά. Οι φωτεινοί σηματοδότες ήταν επίσης μερικώς εκτός λειτουργίας.

SWM: Τεχνική βλάβη προκαλεί διακοπή ρεύματος

Η “υπηρεσία ασφαλείας Stadtwerke München” ενημερώθηκε και θέλησε να αποκαταστήσει την παροχή το συντομότερο δυνατό. Η βλάβη σημειώθηκε στις 2.17 μ.μ. και αποκαταστάθηκε στις 3.45 μ.μ., όπως ανακοίνωσε η Stadtwerke το απόγευμα.

Σύμφωνα με την SWM, η αιτία της βλάβης ήταν ένα τεχνικό ελάττωμα. Ο εκπρόσωπος της Stadtwerke München, Michael Silva, δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία όταν ρωτήθηκε από το BR. Σύμφωνα με τις SWM, επηρεάστηκαν 3.000 νοικοκυριά.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.