Διάλεξη: Η οικονομική κρίση και ελληνογερμανικές σχέσεις

Με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της Εθνικής Παλιγγενεσίας, που οδήγησε στην ίδρυση του σημερινού ελληνικού κράτους, ο Ελληνογερμανικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος DHW πραγματοποιεί σειρά διαλέξεων στα πλαίσια του Πολιτικού Φόρουμ του DHW και σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες από τα πεδία της ιστορίας και της γεωπολιτικής. Τίτλος της σειράς είναι:

«1821-2021: 200 χρόνια ιστορίας του ελληνικού κράτους»

Η τέταρτη διάλεξη με θέμα «Η οικονομική κρίση και οι ελληνογερμανικές σχέσεις» θα γίνει από τον Καθηγητή Δρ. Μάρκο Τρούλη, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, ώρα 7 μ.μ. (ώρα Γερμανίας).

Ο καθ. Μάρκος Τρούλης είναι διδάσκων του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, με αντικείμενο τις «Διεθνείς Σχέσεις της Τουρκίας», τη «Θεωρία Διεθνών Σχέσεων και Συστημικής Γεωπολιτικής» και τη «Γεωπολιτική Τουρκίας-Καυκάσου».

Ώρα: Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στις 7 μ.μ. (ώρα Γερμανίας)

Δηλώσεις συμμετοχής: Mέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.