Διαμάχη για σερβιέτες σε ανδρικές τουαλέτες στη Στουτγάρδη

Οι άνδρες στο δημαρχείο της Στουτγάρδης μπορούν να έχουν τώρα δωρεάν ταμπόν και σερβιέτες. Ο ίδιος ο δήμαρχος ασκεί έντονη κριτική σε αυτό.

Στο δημαρχείο της Στουτγάρδης ξέσπασε διαμάχη για το αν οι ανδρικές τουαλέτες θα πρέπει να υπάρχουν προϊόντα εμμήνου ρύσεως (προϊόντα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες).

Όπως ανέφερε πρώτα η εφημερίδα “Bild”, στις ανδρικές τουαλέτες του δημαρχείου εγκαταστάθηκε ένας αυτόματος πωλητής που χορηγεί δωρεάν ταμπόν και σερβιέτες.

Ωστόσο, το μέτρο αυτό δέχεται τώρα έντονη κριτική από το υψηλότερο επίπεδο: Ο δήμαρχος της Στουτγάρδης, Frank Nopper (CDU), δεν εκτιμά ιδιαίτερα αυτό το μέτρο.

Όπως αναφέρει η “Bild”, ο διανομέας εγκαταστάθηκε μετά από πρόταση των Πρασίνων, η οποία έγινε δεκτή από την αριστερή πλειοψηφία του συμβουλίου.

Ο OB Nopper δημοσίευσε μια φωτογραφία της τουαλέτας του δημαρχείου στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Frank Nopper (@frank_nopper)

Ο Δήμαρχος επικρίνει τους αυτόματους πωλητές ταμπόν

Είχε σαφώς αποφασίσει να μην κάνει τέτοιες προσφορές κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων για τον προϋπολογισμό, έγραψε. Δυστυχώς, όμως, υπερψηφίστηκε.

Η τρέχουσα συζήτηση δείχνει “πόσο μακριά έχουν απομακρυνθεί τμήματα της τοπικής πολιτικής από τις πραγματικές ανησυχίες και ανάγκες της μεγάλης πλειοψηφίας των ανθρώπων”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.