Δίχρονη κλειδώνει μητέρα και βρέφος στο μπαλκόνι στη Γερμανία

Μια μητέρα και το βρέφος της χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από την πυροσβεστική υπηρεσία στη Νυρεμβέργη το μεσημέρι του Σαββάτου. Η δίχρονη κόρη τους είχε κλείσει έξω στο μπαλκόνι.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Νυρεμβέργης έπρεπε να ανταποκριθεί σε μια πολύ ιδιαίτερη κλήση το μεσημέρι του Σαββάτου. Μια γυναίκα και το βρέφος της χρειάστηκε να διασωθούν από το μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας. Πώς όμως συνέβη αυτό το περιστατικό;

Η δίχρονη κόρη της γυναίκας είχε κλείσει την πόρτα του μπαλκονιού από μέσα, ενώ η μητέρα της και το αδελφάκι της ήταν ακόμη έξω, με αποτέλεσμα να τους κλείσει απέξω.

Αφού η γυναίκα δεν μπορούσε πλέον να μπει στο διαμέρισμα και δεν μπορούσε να πείσει την κόρη της να ανοίξει την πόρτα, άρχισε να καλεί σε βοήθεια από το μπαλκόνι.

Θορυβημένη από τις κραυγές για βοήθεια, έφτασε πρώτα η αστυνομία της Νυρεμβέργης. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο διαμέρισμα και γι’ αυτό κάλεσαν την πυροσβεστική για βοήθεια.

Οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής έφτασαν με μια περιστρεφόμενη σκάλα και κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο διαμέρισμα από ένα κεκλιμένο παράθυρο.

Με αυτόν τον τρόπο, ένας πυροσβέστης μπόρεσε να ανοίξει την μπαλκονόπορτα από μέσα και να αφήσει τη μητέρα και το βρέφος να επιστρέψουν στο διαμέρισμα.

Η μητέρα και τα παιδιά δεν τραυματίστηκαν και αντιμετώπισαν το περιστατικό με ψυχραιμία, εξήγησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Νυρεμβέργης.

Ενώ η μητέρα θήλαζε το βρέφος της στο μπαλκόνι, το δίχρονο παιδί έπαιζε ανέμελα στο διαμέρισμα. Το κορίτσι “δεν εξεπλάγη από την επίσκεψη της πυροσβεστικής”, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.