Πρεμιέρα σε δημοφιλή τουριστική διαδρομή προς την Νότια Γερμανία

Τα τρένα περνούν μέσα από πολλές σήραγγες μέσα στο Μέλα Δρυμό. Τώρα το ICE T με τεχνολογία κλίσης τα ενώνει. Χρειάζονται περίπου δέκα ώρες για να φτάσετε από τον Έλβα στη λίμνη Κωνσταντία – χωρίς να αλλάξετε τρένο.

ICE με επιβάτες στον σιδηρόδρομο του Μέλανα Δρυμού για πρώτη φορά

Την Παρασκευή, για πρώτη φορά, ένα ICE θα ταξίδεψε με επιβάτες στη σιδηροδρομική γραμμή του Μέλανα Δρυμού από την Καρλσρούη στην Κωνστάντσα.

Σύμφωνα με την Deutsche Bahn (DB), το ταξίδι θα καταλήξει στην πόλη της λίμνης Κωνστάντζας στις 8.08 μ.μ.

Το τρένο υψηλής ταχύτητας αναχωρεί από το σταθμό Αμβούργο-Αλτόνα ήδη από τις 10.12 π.μ. με προορισμό το νότο.

Η διαδρομή οδηγεί, μεταξύ άλλων, μέσω Φρανκφούρτης και Καρλσρούης. Είναι πλέον δυνατό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες να ταξιδέψει κανείς από τον Έλβα στη λίμνη Κωνστάντζας και πίσω χωρίς να αλλάξει τρένο ορισμένες ημέρες, δήλωσε εκπρόσωπος του σιδηροδρόμου όταν ρωτήθηκε.

Στη γραμμή του Μέλανα Δρυμού, το ICE T σταματά επίσης στο Offenburg, το St. Georgen, το Villingen, το Donaueschingen, το Singen και το Radolfzell.

Η δαιδαλώδης γραμμή με τις πολλές σήραγγες άνοιξε πριν από 150 χρόνια.

Στη γραμμή με τη θεαματική θέα σε βουνά και κοιλάδες, υπήρξαν επανειλημμένα προβλήματα στο παρελθόν.

Για παράδειγμα, οι επιβάτες έπρεπε να μεταβούν σε λεωφορεία σε ορισμένα τμήματα λόγω κατασκευαστικών εργασιών.

Σύμφωνα με τον σιδηρόδρομο, οι εργασίες κατασκευής θα συνεχιστούν στην περιοχή μεταξύ Triberg (περιοχή Schwarzwald-Baar) και Hornberg μέχρι τις 5 Ιουνίου, αλλά μόνο τη νύχτα.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης