Δήμος Μονάχου: Νέα συνοικία στα βορειοανατολικά της πόλης

Στα βορειοανατολικά του Μονάχου, χτίζεται μια νέα συνοικία για έως και 30.000 κατοίκους. Ανήκει στα πιο σημαντικά μέρη, όπου μπορεί να δημιουργηθεί κατοικήσιμος χώρος στο Μόναχο.

Ταυτόχρονα, είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα έργα. Επειδή οι ιδιοκτήτες ακινήτων φοβούνται την απαλλοτρίωση.

Το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με τα σχέδια το φθινόπωρο. Πριν από αυτό, η διοίκηση θέλει να ενημερώσει το κοινό την Τρίτη 18 Μαΐου, από τις 7 μ.μ. σε μια ψηφιακή εκδήλωση.

Η πόλη θέλει να δημιουργήσει έναν υπεύθυνο, στον οποίο οι ιδιοκτήτες ακινήτων να μπορούν να απευθυνθούν σε περίπτωση ερωτήσεων.

Ο νικητής του διαγωνισμού αρχιτεκτονικής είναι το γραφείο Rheinflügel Severin από το Βερολίνο. Τα σχέδια περιλαμβάνουν μια λίμνη και πολύ πράσινο.

Επιπλέον, θα πρέπει να δημιουργηθούν καταστήματα, καφέ και σημεία συνάντησης, έτσι ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να κάνουν τις δουλειές τους όσο το δυνατόν περισσότερο με τα πόδια ή με το ποδήλατο.

Αυτό το κέντρο της περιοχής στη λίμνη θα μπορούσε να υλοποιηθεί πρώτο, επειδή σύμφωνα με το τμήμα σχεδιασμού, η πόλη διαθέτει πολύ χώρο εκεί.

Η αξιοποίηση θα μπορούσε να ξεκινήσει στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα η Olympiareithalle. Αυτή η περιοχή ανήκει στη Βαυαρία, και σύμφωνα με το τμήμα σχεδιασμού, ανακοίνωσε ότι θα το έδινε.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.