Γερμανία-Ελλάδα: Βοήθεια για το ταξίδι σας (ΔΩΡΕΑΝ)

Μια δωρεάν υπηρεσία του GRland.info.

Αγαπητοί αναγνώστες, δημιουργήσαμε το GRland με σκοπό την ενημέρωση των συμπατριωτών μας που διαμένουν στο εξωτερικό και την παροχή βοήθειας σε ότι είναι δυνατό και μπορούμε να συνεισφέρουμε.

Μετά από αρκετά μηνύματα και σχόλια που λάβαμε στη σελίδα μας διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα όσο αφορά τα ταξίδια από τη Γερμανία προς την Ελλάδα και το αντίστροφο ενόψει της περιόδου των Χριστουγέννων και εξαιτίας των περιορισμών και ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν λόγω της κρίσης του Covid.

Είμαστε κοντά σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε σχετική απορίας σας πάνω στο ζήτημα αυτό. Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ερώτημα σας.

Έχετε απορίες; Στείλτε μας μήνυμα

Πατήστε μου αρέσει και στηρίξτε την προσπάθεια μας. Δυναμώστε την Ελληνική φωνή της Ομογένειας.

Κοινοποιήστε την δημοσίευση για να βοηθηθούν περισσότεροι Έλληνες που το έχουν ανάγκη.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.