Έφτασαν στον Έβρο με Lamborghini κλεμμένη από τη Γερμανία

Μέλη οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος που κλέβει πολυτελή αυτοκίνητα από Ευρωπαϊκές χώρες και τα μεταφέρει στην Τουρκία, θεωρούν οι αστυνομικοί δύο αλλοδαπούς που συνέλαβαν όταν έφτασαν με μια πανάκριβη Lamborghini στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων στον Έβρο, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι δύο εξουσιοδοτήσεις για δικαίωμα εξαγωγής του οχήματος από την χώρα της Ευρώπης όπου δήθεν ενοικιάστηκε, τις οποίες επέδειξε ο οδηγός στους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, αποδείχθηκαν πλαστές.

Έτσι, ζητήθηκε η συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX για να εξακριβωθεί η προέλευση του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις αρχές της Γερμανίας ως προϊόν κλοπής ή υπεξαίρεσης κι έτσι κατασχέθηκε μαζί με τις πλαστές εξουσιοδοτήσεις.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, υπεξαίρεση και πλαστογραφία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα | Φωτογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.