Το εισιτήριο των 9 ευρώ έχει ήδη πωληθεί 200.000 φορές

Κατά την έναρξη των πωλήσεων του εισιτηρίου των 9 ευρώ, η Deutsche Bahn καταγράφει υψηλή ζήτηση. Τις πρώτες ώρες, το εισιτήριο πουλήθηκε ήδη πάνω από 200.000 φορές.

Ο επικεφαλής της DB Regio, Sandvoß, έκανε λόγο για ιστορικά μεγάλη πρόσβαση στα συστήματα πωλήσεων. Σύμφωνα με την DB Regio, θα διατεθούν περισσότερα από 50 επιπλέον τρένα.

Αυτό σημαίνει αύξηση κατά 60.000 θέσεις ανά ημέρα. Κατά τις αργίες, πρόκειται να αυξηθεί η προσφορά στις τουριστικές διαδρομές.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Sandvoß, δεν μπορεί πλέον να διασφαλιστεί η μεταφορά ποδηλάτων. Το εισιτήριο των 9 ευρώ ανά μήνα ισχύει στις περιφερειακές μεταφορές για τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να στραφούν προς το τρένο και το λεωφορείο.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.