Εκατομμύρια κρυμμένα στη σοφίτα – εύρημα ρεκόρ για την αστυνομία

Τα λάφυρα από μια επιδρομή στην Έσση μπορεί να έχουν ξεπεράσει ακόμη και τους τελωνειακούς: Δύο φυτείες μαριχουάνας τους οδήγησαν σε ένα χρηματικό ποσό-ρεκόρ.

Πολλοί άνθρωποι σε μια πολυκατοικία στο Χανάου είναι πιθανό να αναρωτιούνται τώρα γιατί δεν έριξαν μια διακριτική ματιά στις βαλίτσες των γειτόνων τους: Κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στο Hanau, οι τελωνειακοί της Φρανκφούρτης είχαν ένα εύρημα αξίας εκατομμυρίων.

Αφορμή για την έρευνα αποτέλεσε μια έφοδος), κατά την οποία ανακαλύφθηκαν δύο φυτείες μαριχουάνας στην περιοχή Μάιν-Κίνζιγκ και στην περιοχή Όφενμπαχ, όπως περιέγραψαν το τελωνείο και η εισαγγελία του Ντάρμσταντ.

Περισσότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ στη σοφίτα

Στη σοφίτα, οι αστυνομικοί βρήκαν βαλίτσες και τσάντες γεμάτες μετρητά, ναρκωτικά και τιμαλφή.

Επιβεβαιώθηκε ότι εκτός από ναρκωτικά και κοσμήματα και ρολόγια αξίας 220.000 ευρώ, η αστυνομία κατέσχεσε το “ρεκόρ” των 6,29 εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά.

Αυτή “είναι πιθανώς η μεγαλύτερη κατάσχεση μετρητών σε σχέση με κατασχέσεις ναρκωτικών στην Έσση μέχρι σήμερα”, τονίζουν οι αστυνομικοί.

Ο 56χρονος ύποπτος θα πρέπει να είναι λιγότερο ενθουσιασμένος με αυτό: Είναι πλέον προφυλακισμένος εν αναμονή έρευνας από το γραφείο τελωνειακών ερευνών, την αστυνομία και την εισαγγελία του Ντάρμσταντ ως ύποπτος για παράνομη καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε όχι αμελητέες ποσότητες που σχετίζονται με συμμορίες.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης