Εκκενώθηκε πλήρως o κεντρικός σταθμός της Βρέμης

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Βρέμης εκκενώθηκε την Κυριακή. Οι αρχικές υποψίες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Βρέμης χρειάστηκε να εκκενωθεί πλήρως για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την Κυριακή.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής, υπήρχε υποψία διαρροής αερίου. Εν τω μεταξύ, τίποτα δεν λειτούργησε στον σημαντικό κόμβο μεταφορών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, περαστικοί παρατήρησαν μια αισθητή μυρωδιά αερίου και ειδοποίησαν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Έφτασαν με μεγάλο αριθμό ατόμων, αλλά μπόρεσαν να δώσουν το πράσινο φως μετά από περίπου 40 λεπτά.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι η μυρωδιά προκλήθηκε από ελαττωματικό ψυγείο σε εστιατόριο. Ένας σωλήνας ψυκτικού υγρού ήταν ελαττωματικός. Η μονάδα ήταν απενεργοποιημένη.

Παρά το γεγονός ότι η πυροσβεστική υπηρεσία εντόπισε γρήγορα τη συσκευή που ήταν υπεύθυνη για την οσμή, όλα τα δρομολόγια των τρένων έπρεπε να ανασταλούν εν τω μεταξύ.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.