Βάδη-Βυρτεμβέργη: ΜΟΝΟ Εξ αποστάσεως διδασκαλία τον Ιανουάριο

Στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, αρχικά, δεν θα υπάρξει διδασκαλία πρόσωπο με πρόσωπο. Η πρόταση της υπουργού Παιδείας Susanne Eisenmann να ανοίξει ξανά κέντρα και σχολεία παιδικής μέριμνας απορρίφθηκε από τον πρωθυπουργό ενόψει των αριθμών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Μετά από το χριστουγεννιάτικο διάλειμμα δεν θα υπάρξουν πρόσωπο με πρόσωπο μαθήματα σε σχολεία στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργη.

Οι πρωθυπουργοί των ομοσπονδιακών κρατιδίων συμφώνησαν την Τρίτη με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ (CDU) να επεκταθεί το lockdown στα σχολεία και τα παιδικά κέντρα.

Στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργη, το χριστουγεννιάτικο διάλειμμα θα τελείωνε κανονικά την Κυριακή για περίπου 1,5 εκατομμύριο μαθητές και περίπου 130.000 εκπαιδευτικούς.

Update-Έκτακτη Ενημέρωση! Βάδη-Βυρτεμβέργη: ΔΕΝ επιβάλλεται ο περιορισμός κίνησης 15 χλμ

Eisenmann κατά της παράτασης των Χριστουγέννων

Η υπουργός Παιδείας της Βάδης-Βυρτεμβέργης, Susanne Eisenmann (CDU), ζήτησε από τα κέντρα παιδικής μέριμνας και τα δημοτικά σχολεία να ανοίξουν υπό παρακολούθηση στις 11 Ιανουαρίου – «ανεξάρτητα από τον αριθμό κρουσμάτων». Αυτό απορρίφθηκε από τον πρωθυπουργό ενόψει των αριθμών των κρουσμάτων.

Η Eisenmann δήλωσε πρόσφατα ότι ήταν κατά της παράτασης των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με αναφορές, οι μαθητές σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρέπει να λαμβάνουν εξ αποστάσεως μάθηση.

Όπως και στο πρώτο lockdown την άνοιξη, οι μαθητές του δημοτικού σχολείου πρέπει να διδαχθούν με ύλη στο σπίτι. Επιπλέον, θα πρέπει να υπάρχει επείγουσα φροντίδα φύλαξης για μικρότερα παιδιά.

Όλα τα νέα για τη Βάδη-Βυρτεμβέργη ΕΔΩ!

Update-Έκτακτη Ενημέρωση! Βάδη-Βυρτεμβέργη: ΔΕΝ επιβάλλεται ο περιορισμός κίνησης 15 χλμ

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Κίνητρο: Η μηχανή της επιτυχίας.
Θέληση: Το όπλο της διάνοιας.
Έμπνευση: Το χρώμα της επιτυχίας.

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Μπες στη σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου για όλα όσα σε αφορούν.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση, και πάντα σε ελληνική γλώσσα. Γίνε μέλος στην σελίδα μας, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info: 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.