Γερμανία: Εκσκαφέας ανασύρει αυτοκίνητο μετά από δεκαετίες

Σε μια δεύτερη προσπάθεια, ένας εκσκαφέας ανασύρει τα απομεινάρια ενός αυτοκινήτου από μια λίμνη στην Κάτω Σαξονία. Δεν είναι σαφές γιατί ακριβώς και πόσο καιρό βρισκόταν στο νερό…

Τα απομεινάρια ενός αυτοκινήτου ανασύρθηκαν από μια μικρή λίμνη στο Λούνεστεντ (περιφέρεια του Κουξχάβεν) την Τρίτη – δύο εβδομάδες μετά την αποτυχημένη πρώτη απόπειρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας εκσκαφέας κατάφερε να ανασύρει το αυτοκίνητο που είχε υποστεί σοβαρές φθορές.

Το αυτοκίνητο είχε προηγουμένως μαρκαριστεί από δύτες της αστυνομίας για να διευκολυνθεί η ανάκτηση.

Στο σημείο βρίσκονταν επίσης προσωπικό έκτακτης ανάγκης από τον οργανισμό τεχνικής βοήθειας, εκπρόσωποι της αρχής υδάτων, καθώς και αξιωματικοί της ιατροδικαστικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας ανάκτησης αποδεικτικών στοιχείων.

Αυτοκίνητο στο νερό για δεκαετίες

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι από την εξέταση των εξαρτημάτων δεν προέκυψαν ενδείξεις ποινικού αδικήματος.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, το αυτοκίνητο βρισκόταν στη λίμνη για αρκετές δεκαετίες. Δεν είναι σαφές ποιος βύθισε το αυτοκίνητο.

Οι δύτες της αστυνομίας ανακάλυψαν το αυτοκίνητο πριν από δύο εβδομάδες μετά από πληροφορία.

Το άτομο που έδωσε την πληροφορία είχε πει στους αστυνομικούς ότι είχε ανακαλύψει το αυτοκίνητο πριν από πολλά χρόνια κατά τη διάρκεια κατάδυσης στη λίμνη.

Η αστυνομία δεν μπόρεσε να πει γιατί εμφανίστηκε μόλις τώρα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.