Εξωγήινοι πάνω από τη Βαυαρία; Παράξενος σχηματισμός

Μοιάζει σαν μια άγνωστη δύναμη να τραβάει αντικείμενα προς τα πάνω: Ένας σχηματισμός σύννεφων πάνω από το Fürth προκαλεί εικασίες. Αλλά η απάντηση σε αυτό το ουράνιο φαινόμενο είναι μάλλον μάλλον κοινότυπη.

“Δεν το βλέπεις αυτό κάθε μέρα”, γράφει ο Norbert Fritz στο Facebook. Το βράδυ της Πέμπτης φωτογράφισε ένα εντυπωσιακό ουράνιο φαινόμενο πάνω από την περιοχή Eigenes Heim του Fürth.

Σκούρα σύννεφα, που πιθανώς φωτίζονται από τον ήλιο – και ένα γκρίζο πέπλο, που μάλλον είναι βροχή.

Η λήψη μοιάζει σαν μια άγνωστη δύναμη να τραβάει αντικείμενα από την γη. “Ω, μας παίρνουν! Οι εξωγήινοι, υπάρχουν εξωγήινοι;”, σχολιάζει ένας χρήστης του Facebook. Δηλαδή ένα διαστημόπλοιο πάνω από το βόρειο τμήμα της Φύρτ;

Όλοι γνωρίζουν ότι τα γκρίζα σύννεφα γίνονται ξαφνικά πολύχρωμα όταν δύει ο ήλιος και ο ουρανός μοιάζει να παίρνει φωτιά.

Και δεν είναι ασυνήθιστο, ειδικά τον Απρίλιο, να πέφτει βροχή σε μια πολύ περιορισμένη περιοχή. Εδώ και εβδομάδες, ήλιος, άνεμος και βροχή εναλλάσσονται.

Αλλά όλα αυτά μαζί σε μια φωτογραφία είναι αξιοσημείωτα – ειδικά όταν φαίνονται τόσο αισθητικά ευχάριστα όσο στη φωτογραφία του Norbert Fritz.

Τα ουράνια φαινόμενα προκαλούν συχνά ενθουσιασμό. Ξανά και ξανά, για παράδειγμα, τα λεγόμενα “roll clouds” πέρασαν πάνω από τη Φρανκονία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης