Ελευθερίες για εμβολιασμένους: Το συμβούλιο δεοντολογίας προειδοποιεί

Το διάταγμα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης που προβλέπει περισσότερες ελευθερίες για εμβολιασμένους κατά του Covid-19 και αναρρωμένα άτομα συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις.

Η Alena Buyx, πρόεδρος του Γερμανικού Συμβουλίου Δεοντολογίας, χαιρετίζει την ισότητα εκείνων που έχουν εμβολιαστεί, εκείνων που έχουν υποβληθεί σε τεστ και εκείνων που έχουν αναρρώσει, αλλά προειδοποιεί επίσης.

“Από ηθική και κοινωνική σκοπιά, οι εξαιρέσεις από τους περιορισμούς εξόδου και επαφής σε δημόσιους χώρους που – εφ’ όσον δεν μπορούν όλοι να εμβολιαστούν – ενέχουν τη δυναμική μιας κοινωνικής διαίρεσης, ειδικά ενόψει της νεότερης γενιάς και των οικογενειών”, δήλωσε η Buyx στην εφημερίδα “Rheinische Post”.

Απαιτείται πολιτικός σχεδιασμός για εναλλακτικές προσφορές, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι καλές και ασφαλείς επιλογές τεστ.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.