Έλεγχοι πιστοποιητικών Covid στο Μόναχο από την αστυνομία

Μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο των εντατικοποιημένων ελέγχων τήρησης μέτρων σε δημόσιους χώρους, τα αστυνομικά τμήματα της Βαυαρίας κάνουν ως επί το πλείστον θετικό απολογισμό.

Μεταξύ άλλων, σε συνεργασία με τις τοπικές υγειονομικές αρχές ελέγχθηκαν εστιατόρια, ντισκοτέκ, γυμναστήρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η αστυνομία του Μονάχου φέρεται να πραγματοποίησε 1.125 ελέγχους από την Παρασκευή έως το πρωί της Δευτέρας.

Οι αξιωματικοί διαπίστωσαν 46 παραβιάσεις των κανόνων 2G, 3G και 3G+ καθώς και της απαίτησης χρήσης μάσκας.

Η αστυνομική διεύθυνση της Βόρειας Σουαβίας στο Άουγκσμπουργκ ανέφερε ότι οι κανόνες τηρήθηκαν σε περίπου 90 τοις εκατό των εγκαταστάσεων που ελέγχθηκαν. Οι αξιωματικοί διαπίστωσαν επίσης μεγάλη κατανόηση μεταξύ των επισκεπτών.

Παρόμοιες αναφορές ελήφθησαν από τις αστυνομικές διευθύνσεις της Βόρειας Άνω Βαυαρίας στο Ίνγκολσταντ και της Νότιας/Δυτικής Σουαβίας στο Κέμπτεν.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.