Ελλάδα: Το δείπνο του Όλαφ Σολτς στη Μαρίνα Φλοίσβου

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησε από την Ελλάδα ο Γερμανός καγκελάριος, Όλαφ Σολτς.

Ο καγκελάριος το πρωί επισκέφθηκε την Ακρόπολη, όπου ενθουσιάστηκε, όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις του.

«Αυτό το μνημείο δεν μοιάζει με κανένα άλλο για τη Δημοκρατία», πόσταρε χαρακτηριστικά.

Αργότερα ο Όλαφ Σολτς συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο έκαναν κοινές δηλώσεις.

Ο Όλαφ Σολτς είχε φθάσει στην Αθήνα από χθες (26/10). Το βράδυ επισκέφθηκε τη Μαρίνα Φλοίσβου, όπου περπάτησε και δείπνησε στον Iστιοπλοϊκό Όμιλο που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των πελατών, ήταν απλά ντυμένος, φορούσε τζιν παντελόνι και μαύρο t-shirt, ενώ ήταν πολύ φιλικός και χαιρέτησε διά χειραψίας τους υπαλλήλους του καταστήματος.

Τι περιλάμβανε το δείπνο του Όλαφ Σολτς στη Μαρίνα Φλοίσβου

Ο Γερμανός καγκελάριος προτίμησε ψάρι και θαλασσινά. Το μενού περιλάμβανε μια μικρή τσιπούρα, καλαμαράκια, σαλάτα χόρτα και ασύρτικο κρασί.

Πηγή: iefimerida

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.