Ελλείψεις τσιγάρων στη Γερμανία: Ποιες μάρκες επηρεάζονται

Οι καπνιστές μπορεί να δυσκολεύονται να αγοράσουν τις συνήθεις μάρκες τσιγάρων τους σε ορισμένα μέρη αυτές τις μέρες. Οι καπνοβιομηχανίες αντιμετωπίζουν προβλήματα εφοδιασμού. Διαβάστε στο GRland.info ποιες μάρκες επηρεάζονται.

Εμπόδια στον εφοδιασμό τσιγάρων στη Γερμανία

Οι καπνοβιομηχανίες αντιμετωπίζουν προβλήματα παράδοσης, πράγμα που σημαίνει ότι πωλούνται λιγότερα τσιγάρα από όσα έχουν παραγγελθεί. Η ήδη τεταμένη κατάσταση επιδεινώθηκε σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες, δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων του χονδρεμπόρου καπνού Dietz, Cyryl Ratz.

Ήδη πριν από ένα μήνα, η εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στη νότια Γερμανία και είχε ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 156 εκατομμύρια ευρώ, είχε αναφέρει προβλήματα παράδοσης.

Επηρεάζονται αρκετά εμπορικά σήματα στη Γερμανία

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον υπεύθυνο πωλήσεων, έχουν προστεθεί και άλλες ομάδες προϊόντων. Η Philip Morris παρέχει ήδη περίπου το ένα τέταρτο λιγότερο από το συνηθισμένο.

Επηρεάζονται διάφορα μεγέθη συσκευασίας των εμπορικών σημάτων Marlboro και LM. Οι μάρκες Lucky Strike και Pall Mall προμηθεύονται επίσης λιγότερο από το επιθυμητό.

Οι χονδρέμποροι διαμαρτύρονται για συμφόρηση εφοδιασμού

Ο χονδρέμπορος Lekkerland, ο οποίος προμηθεύει πρατήρια καυσίμων, περίπτερα και καταστήματα σε όλη τη Γερμανία, αισθάνεται επίσης τις επιπτώσεις των δυσκολιών εφοδιασμού τσιγάρων Marlboro.

Η εταιρεία από το Frechen της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας αναφέρει ότι υπάρχουν “προβλήματα παράδοσης για μεμονωμένες μονάδες συσκευασίας του κατασκευαστή Philip Morris”.

Υπεύθυνη είναι η κατάσταση στις αγορές πρώτων υλών

Εκπρόσωπος της Philip Morris δήλωσε ότι υπάρχει έλλειψη σε αρκετές παραλλαγές προϊόντων “λόγω της συνεχιζόμενης τεταμένης κατάστασης στις αγορές πρώτων υλών”. Ωστόσο, θα μπορούσαν να προσφερθούν στους καταναλωτές εναλλακτικά μεγέθη προϊόντων. Επεξεργάζονται συνεχώς λύσεις.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι δεν μπορεί να πει πότε θα λυθεί το πρόβλημα. Ο ανταγωνιστής British American Tobacco (BAT) δήλωσε ότι τις τελευταίες εβδομάδες μπορεί να υπήρξαν περιφερειακές καθυστερήσεις στις παραδόσεις στους λιανοπωλητές.

“Μαζί με την εταιρεία logistics, εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να επιστρέψουμε στη συνήθη αξιοπιστία των παραδόσεων το συντομότερο δυνατό”. Δεν υπήρξαν στάσεις παραγωγής.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.