Ελληνίδα μουσουλμάνα: Δεν νιώθω τίποτα βλέποντας την τουρκική σημαία

Το δικό της μήνυμα απέστειλε μια Ελληνίδα μουσουλμάνα της Δυτικής Θράκης, η οποία ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Γερμανία. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

Είμαι από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, έχω γεννηθεί στην Κομοτηνή, έχω μεγαλώσει στην Αθήνα. Δεν έχω πάει ποτέ μου στην Τουρκιά, δεν έχω κανένα εκεί, επειδή είμαστε από την ανταλλαγή του πληθυσμού οι ρίζες μου είναι από την Τουρκία αλλά δεν νιώθω τίποτα βλέποντας την τουρκική σημαία.

Εμένα με αναστατώνει η Ελληνική σημαία, ειδικά τώρα που ζω στη Γερμανία. Το αίμα μου βιολογικά είναι τουρκικό, η καρδιά μου, η ψυχή μου, η ταυτότητα μου είναι Ελληνική.

Απλά μιλάω και τις δυο γλώσσες. Μιλάω τουρκικά όπως και ελληνικά όπως και Γερμανικά και Αγγλικά, δήλωσε η Ελληνίδα μουσουλμάνα στη Γερμανία.

 

Για όλα τα νέα από Έλληνες της Ομογένειας και για τους Έλληνες της Ομογένειας πατήστε ΕΔΩ!

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Κίνητρο: Η μηχανή της επιτυχίας.
Θέληση: Το όπλο της διάνοιας.
Έμπνευση: Το χρώμα της επιτυχίας.

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Μπες στη σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου για όλα όσα σε αφορούν.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση, και πάντα σε ελληνική γλώσσα. Γίνε μέλος στην σελίδα μας, ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.