Αφιέρωμα: Ελληνικοί φορείς και σύλλογοι του Rhein-Neckar

Οι ελληνικοί φορείς και σύλλογοι του Rhein-Neckar ένωσαν τις δυνάμεις τους και οργάνωσαν την καταληκτήρια εκδήλωση της επετειακής χρονιάς του 2021 „200 χρόνια Ελληνική Επανάσταση, Γερμανοελληνικό όραμα για το κοινό ευρωπαϊκό σπίτι του 21ου αιώνα“, η οποία θα διεξαχθεί στις 29/04/2022 ώρα 3 μ.μ. στο Mannheim.

Ύστερα από την επιτυχή εκδήλωση “200 χρόνια ξεσηκωμός για την Ελευθερία” τον Μάρτιο του 2021 και την θετική της ανταπόκριση στα ΜΜΕ και στο κοινό, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να οργανώσει την καταληκτήρια εκδήλωση με σαφή προσανατολισμό στη μέλλον των Γερμανοελληνικών σχέσεων στον 21ο αιώνα.

Το Δ.Σ. της οργανωτικής επιτροπής αποτελείται από τον πατέρα Δρ. Γεώργιο Μπασιούδη, ιερέα της ενορίας Mannheim και γραμματέα του δικτύου, την κυρία Στέλλα Κιργιανέ-Εφραιμαιδου, δημοτική σύμβουλο Weinheim, τον κύριο Καλαιτζή Παναγιώτη, πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας του Mannheim, καθώς και από τον Δρ. Δημήτριο Μπακόλα, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Schwetzingen.

Στήριξη βρήκε το έργο από τοπικούς γερμανικούς φορείς όπως το REM (Reiss-Engelhorn-Museen) καθώς και πολιτειακή υποστήριξη.

Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες για την Ευρώπη η εκδήλωση έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, διότι όλοι μας ελπίζουμε υπό το πρίσμα των γερμανοελληνικών σχέσεων να φέρει τους δυο λαούς ακόμη πιο κοντά.

Σημειώστε λοιπόν: 29/04/2022 στις 3 μ.μ. Λόγω της πανδημίας θα υπάρξει περιορισμός ατόμων στην εκδήλωση. Η είσοδος θα είναι χωρίς εισιτήριο κατόπιν πρόσκλησης. Θα υπάρξει δυνατότητα live streaming όλης της εκδήλωσης μέσω Youtube και Facebook.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.