Εμβολιασμοί στα φαρμακεία σε 15 ημέρες στη Γερμανία

Τα φαρμακεία στη Γερμανία αναμένουν να είναι σε θέση να ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς το αργότερο σε δύο εβδομάδες. Η απαραίτητη τροποποίηση του κανονισμού για τον εμβολιασμό τέθηκε σε ισχύ την Τρίτη.

“Θα χρειαστούν ακόμη περίπου μία με δύο εβδομάδες μέχρι την έναρξη των εμβολιασμών στα φαρμακεία. Τα φαρμακεία πρέπει τώρα πρώτα να παραγγείλουν εμβόλια”, δήλωσε ο Thomas Preis, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Γερμανικού Φαρμακευτικού Συλλόγου, στην εφημερίδα “Rheinische Post” του Ντίσελντορφ.

Το ενδιαφέρον των φαρμακείων για τον εμβολιασμό είναι “πολύ υψηλό”, ανέφερε ο Preis από την περιοχή του Βόρειου Ρήνου. Ο κανονισμός απαιτεί την απόδειξη της εκπαίδευσης στον εμβολιασμό και ορίζει ότι οι φαρμακοποιοί πληρώνονται για τους εμβολιασμούς με τον ίδιο τρόπο όπως οι γιατροί.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.