Εμβολιασμός σε φαρμακεία στη Γερμανία;

Ο εμπειρογνώμονας υγείας του κόμματος των Πρασίνων, Janosch Dahmen, είναι δυσαρεστημένος με την πρόοδο των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού στα ιατρεία των εγγεγραμμένων γιατρών.

“Μετά το κλείσιμο των περισσότερων κέντρων εμβολιασμού, τα ιατρεία είναι εμφανές ότι δεν εκπληρώνουν τις προσδοκίες που έχουν τεθεί σε αυτά, ούτε για τον αρχικό ούτε για τον αναμνηστικό εμβολιασμό”, δήλωσε ο Dahmen στο Redaktionsnetzwerk Deutschland.

“Ο ρυθμός του πρώτου και δεύτερου εμβολιασμού και των αναμνηστικών εμβολίων δεν είναι επαρκής”.

Ο πολιτικός των Πρασίνων τόνισε: “Εάν ο ρυθμός εμβολιασμού στην τακτική φροντίδα των ιατρείων δεν είναι επαρκής, θα πρέπει τελικά να εμβολιάζουμε και σε άλλους χώρους, όπως τα φαρμακεία”.

Εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για την τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας. “Ήδη μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο αριθμός των ασθενών εντατικής θεραπείας θα μπορούσε να αυξηθεί και πάλι σε έως και 3.000. Αν έχουμε στη συνέχεια μια σοβαρή επιδημία γρίπης, τότε θα οδηγηθούμε σε καταστροφή”, είπε.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.