Έναρξη εργασιών για το Oktoberfest 2022 στο Μόναχο: Πληροφορίες

Το 187ο Oktoberfest του Μονάχου θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2022. Εβδομάδες νωρίτερα, η Theresienwiese θα σφύζει και πάλι από δραστηριότητα: τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου, ξεκινούν οι εργασίες στο Wiesn.

Oktoberfest 2022 στο Μόναχο: Τι θα πρέπει να προσέχουν οι πεζοί και οι ποδηλάτες

Από τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου, δεν θα επιτρέπεται πλέον η είσοδος στο εργοτάξιο της Theresienwiese για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, οι διαβάσεις για πεζούς και ποδηλάτες θα διατηρηθούν όσο το επιτρέπει η πρόοδος της κατασκευής.

Οι ακόλουθες διαδρομές θα διασχίζονται την Theresienwiese κατά τη διάρκεια των εργασιών

Από τις 20 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου: Η Matthias-Pschorr-Straße θα είναι κλειστή από το Bavaria έως την Schaustellerstraße.

Ωστόσο, θα μπορείτε να διασχίσετε την Theresienwiese παράλληλα με την Matthias-Pschorr-Strasse 5 πίσω από τις σκηνές Käfer και κρασιού.

Από την 1η Αυγούστου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου (9 π.μ.): Η Matthias-Pschorr-Strasse θα είναι ανοιχτή συνεχώς από τις 8 έως τις 6 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθώς και τα Σάββατα και τις Κυριακές. Από τις 6 π.μ. έως τις 9 π.μ. και από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., θα κλείνει για 10 λεπτά την ώρα. Μεταξύ 9 π.μ. και 4 μ.μ., θα παραμένει εντελώς κλειστή.

Από τις 2 Σεπτεμβρίου, 9 π.μ. η Matthias-Pschorr-Straße θα είναι εντελώς κλειστή.

Η διέλευση από βορρά προς νότο μέσω της Schaustellerstraße θα είναι δυνατή έως τις 15 Αυγούστου.

Μπορείτε να βρείτε έναν χάρτη με τις δυνατότητες διέλευσης με τα πόδια και με ποδήλατο εδώ (PDF).

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.