Γερμανία: Ένας υπνάκος προκάλεσε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Ένας υπνάκος προκάλεσε επιχείρηση μεγάλης κλίμακας που περιλαμβάνει σκύλους διάσωσης, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ελικόπτερο…

Μια περίεργη επιχείρηση μεγάλης κλίμακας έλαβε χώρα στη Βαυαρία. Ένας οδηγός από τη Ρουμανία θεωρήθηκε νεκρός από την αστυνομία – λόγω προβλημάτων επικοινωνίας.

Ένας ακίνδυνος υπνάκος προκάλεσε μια εκτεταμένη επιχείρηση μεγάλης κλίμακας στη Βαυαρία την Τρίτη, 23 Μαΐου.

Αυτό οφειλόταν κυρίως σε προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ ενός Ρουμάνου οδηγού τουριστικού λεωφορείου και της αστυνομίας στο Kleinlangheim, στην περιφέρεια του Kitzingen.

Ένας υπνάκος προκάλεσε επιχείρηση μεγάλης κλίμακας – επειδή η αστυνομία τον θεωρεί νεκρό

Την Τρίτη, ο οδηγός ενός μικρού λεωφορείου που ερχόταν από τη Ρουμανία δήλωσε ότι ένας συνεπιβάτης του αγνοείται.

Ο ίδιος δεν είχε εμφανιστεί σε ένα πρατήριο καυσίμων και ένα χώρο εξυπηρέτησης στο Kleinlangheim, όπου το λεωφορείο σταμάτησε για λίγο.

Ως εκ τούτου, ο οδηγός του λεωφορείου ζήτησε βοήθεια από τον υπάλληλο του βενζινάδικου, ανέφερε το ΔΤ της τροχαίας Würzburg-Biebelried την Τετάρτη 24 Μαΐου.

Ο οδηγός με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία. Όμως, λόγω γλωσσικών προβλημάτων, η αστυνομία θεώρησε αρχικά ότι ο 47χρονος άνδρας ήταν νεκρός.

Ως εκ τούτου, ενεργοποιήθηκε μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν όχι μόνο πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και η πυροσβεστική, σκύλοι διάσωσης, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν ταξιδιώτη – ο οποίος απλά κοιμόταν

Περίπου δύο χιλιόμετρα από τον χώρο εξυπηρέτησης, το πλήρωμα του ελικοπτέρου είχε τελικά επιτυχία και βρήκε τον αγνοούμενο ταξιδιώτη σε έναν χωματόδρομο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έπαιρνε ήρεμα έναν υπνάκο και ήταν καλά. Φέρεται να εξήγησε ότι ήθελε απλώς να τεντώσει λίγο τα πόδια του και στη συνέχεια να πάρει έναν υπνάκο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης