Εγγραφή οχήματος και αίτηση για ταυτότητα: Τι μπορείτε να κάνετε;

Ποιες διαδικτυακές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και πού; Οι βαυαρικοί δήμοι βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ψηφιοποίησης των διοικητικών τους υπηρεσιών.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την κατάσταση στο δήμο σας.

Εν τω μεταξύ, το θέμα της “ψηφιοποίησης” έφτασε και στους βαυαρικούς δήμους. Τα ηλεκτρονικά ραντεβού, η ηλεκτρονική εγγραφή αυτοκινήτων και η υποβολή αίτησης για νέα ταυτότητα μπορούν ήδη να γίνουν ηλεκτρονικά σε πολλούς δήμους του κρατιδίου της Βαυαρίας.

Αλλά ποιοι δήμοι προσφέρουν ποιες διαδικτυακές υπηρεσίες;

Προκειμένου να δημιουργηθεί περισσότερη διαφάνεια και να γνωρίζετε στο μέλλον τι μπορείτε να κάνετε από το σπίτι σας, η υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής της Βαυαρίας, Judith Gerlach, εγκαινιάζει ένα νέο “Ταμπλό Ψηφιακής Διοίκησης”.

Σε έναν διαδραστικό χάρτη της Βαυαρίας, μπορείτε να συγκρίνετε σε ποιο βαθμό έχει προχωρήσει η ψηφιοποίηση του δήμου σας και ποιες υπηρεσίες μπορείτε ήδη να εκμεταλλευτείτε.

Μπορείτε να βρείτε τον διαδραστικό χάρτη της Βαυαρίας εδώ

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.