Αστυνομία: Ένοπλος άνδρας στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου

Ένας ένοπλος άνδρας συνελήφθη προσωρινά στο Πανεπιστήμιο Ludwig Maximilian του Μονάχου την Τρίτη.

Το πρωί της Τρίτης επικρατούσε πανικός στο Πανεπιστήμιο Ludwig Maximilian (LMU) του Μονάχου. Η αστυνομία ενημερώθηκε από κλήση έκτακτης ανάγκης ότι ένας άνδρας βρισκόταν σε διάλεξη με όπλο.

Επί τόπου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ένας 18χρονος από τη Φραγκονία έφερε ένα όπλο.

Ο μαθητής δήλωσε ότι έφερε το όπλο για αυτοπροστασία, ανέφερε η αστυνομία. Επειδή έχει τη λεγόμενη άδεια οπλοφορίας για μικρά όπλα.

Μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου

Σύμφωνα με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών του Μονάχου, δεν υπήρχαν ποινικές παραβάσεις σχετικά με τα όπλα κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Δεν υπήρξε καμία απειλή για τρίτους. Η αστυνομία ήταν σε υπηρεσία με περίπου 40 αστυνομικούς. Ο 18χρονος κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Bild”, ο φοιτητής είναι γιος ενός μέλους του CSU στο κοινοβούλιο του κρατιδίου. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε από το t-online, ο πολιτικός δήλωσε ότι δεν επιβεβαιώνει αυτή την πληροφορία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.