Γυναίκα πέφτει δέκα μέτρα με αυτοκίνητο σε φρεάτιο ανελκυστήρα

Θεαματικό ατύχημα στη Στουτγάρδη: Μια γυναίκα πέφτει σε φρεάτιο ανελκυστήρα με το αυτοκίνητό της. Μια ειδική εταιρεία προσλαμβάνεται για τη διάσωση.

Η οδηγός ενός μικρού αυτοκινήτου έσπασε τις πόρτες ενός φρεατίου ανελκυστήρα αυτοκινήτων στη Στουτγάρδη το πρωί του Σαββάτου και έπεσε με το αυτοκίνητό της. Η γυναίκα τραυματίστηκε, αλλά κατάφερε να απελευθερωθεί.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αρχικά δεν έγινε γνωστό πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματά της.

Η πυροσβεστική διασώζει γυναίκα με ειδικό φορείο

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μπόρεσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο αυτοκίνητο μέσω μιας πόρτας επιθεώρησης και της παρείχαν τις πρώτες ιατρικές βοήθειες.

Μετά από σύντομη συζήτηση, οι πυροσβέστες αποφάσισαν να μεταφέρουν την τραυματισμένη γυναίκα από το φρεάτιο, το οποίο είχε βάθος περίπου δέκα μέτρων, με τη βοήθεια φορείου με καλάθι. Ο ανελκυστήρας τέθηκε εκτός λειτουργίας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.