Επέτειος 50 ετών: Εβδομάδα εκδηλώσεων στο Neuperlach του Μονάχου

Το Neuperlach γιορτάζει τα 50 χρόνια των Ολυμπιακών Αγώνων με μια εβδομάδα εκδηλώσεων έως τις 30 Ιουνίου 2022. Οι “Αγώνες του Neuperlach” θα συνδυάσουν την επέτειο των Ολυμπιακών Αγώνων με συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις, εκθέσεις και πολλές δραστηριότητες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σύνδεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 1972 και του Neuperlach (Μόναχο)

Ο σύλλογος KulturBunt Neuperlach e.V. και φορείς από τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και την πολιτική θέλουν να συνδέσουν το όραμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 1972 με την τότε εξίσου καινοτόμο συνοικία του Neuperlach, η οποία σχεδιάστηκε και ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960 και οικοδομήθηκε τη δεκαετία του 1970.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύπλευρο σύγχρονο πρόγραμμα. Στη συνέχεια, ακολουθεί το αποκορύφωμα της ολυμπιακής επετείου: Το “Φεστιβάλ Αγώνων, Αθλητισμού και Τέχνης” από 1 έως 9 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Πάρκο.

Εδώ θα βρείτε τον ιστότοπο των αγώνων στο Neuperlach.

Τι προσφέρει το πρόγραμμα στο Neuperlach του Μονάχου;

Το πρόγραμμα είναι τόσο ποικίλο όσο και η ίδια η περιοχή: ζωντανή μουσική σε υπαίθριες συναυλίες με τους Oansno, The Charles, Roland Hefter, Landesjugendjazzorchester, Café Unterzucker, Die drei Damen, World Wide Wig και πολλά άλλα συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Επιπλέον, τέχνη του δρόμου, αναγνώσεις στο Olympia 72 με τον Klaus Wolfermann, παραστάσεις από το Münchner Kammerspiele, υπαίθριο θέατρο, εκθέσεις, δραστηριότητες, ξεναγήσεις, τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, bouldering και πολλά, πολλά άλλα…..

Πού διεξάγονται οι αγώνες του Neuperlach στο Μόναχο;

Ο κεντρικός χώρος εκδηλώσεων είναι ο αθλητικός χώρος του SportVerein Neuperlach München e.V. (Bert-Brecht-Allee 17) με την κινητή σκηνή “Hoodmove16”, αθλητικές δραστηριότητες και μια έκθεση.

Πολλές από τις δραστηριότητες θα εξαπλωθούν σε όλη την περιοχή του Neuperlach. Άλλοι χώροι περιλαμβάνουν το Lätarekirche, το Kulturhaus Neuperlach και το Pepper Theater.

Στο Ostpark, οι αθλητικές δραστηριότητες “Fit im Park” πραγματοποιούνται καθημερινά, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων του Neuperlach ως PDF.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.