Επιστρέφει το καλοκαιρινό Tollwood στο Μόναχο

Το καλοκαιρινό Tollwood στο Olympiapark ξεκινά στις 16 Ιουνίου με το σύνθημα “Klar zur Wende”. Είναι το πρώτο από την αρχή της πανδημίας.

Γαστρονομικές βιολογικές λιχουδιές, τέχνη και ένα τεράστιο πρόγραμμα συναυλιών με αστέρια από όλο τον κόσμο: το καλοκαιρινό Tollwood επιστρέφει όπως ήταν πριν ξεκινήσει η πανδημία.

Tollwood: Έναρξη με Slackline και Lovemen

Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, ο slackliner Friedi Kühne θα δείξει τις ικανότητές του στην έναρξη του φεστιβάλ στις 16 Ιουνίου, συνοδευόμενος από ζωντανή μουσική.

Άλλο ένα highlight, με την κυριολεκτική έννοια του όρου: το “Μουσείο της Σελήνης”, ένα φωτεινό αντίγραφο του δορυφόρου της Γης σε κλίμακα 1:500.000. Στην είσοδο θα εκτίθεται το γλυπτό “Η ισορροπία”, μια φάλαινα όρκα ύψους εννέα μέτρων του Ούγγρου καλλιτέχνη Gábor Miklós Szőke.

Μουσική αρένα με αστέρια από όλο τον κόσμο

Το καλοκαιρινό Tollwood αποτελούσε πάντα σταθερό σημείο του συναυλιακού καλοκαιριού του Μονάχου. Μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών, θα λάβει χώρα επιτέλους και φέτος, και το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά αξιόλογο με τους Rea Garvey, Zaz, Cro, Mark Forster, Patti Smith και πολλούς άλλους.

Μια ιδιαίτερη απόλαυση θα είναι σίγουρα οι δύο βραδιές που η Spider Murphy Gang θα εμφανιστεί unplugged.

“Klar zur Wende”, Markus Söder

Με το φετινό σύνθημα “Klar zur Wende”, το Tollwood κάνει μια ξεκάθαρη δήλωση προς το κρατίδιο της Βαυαρίας και τον πρωθυπουργό Markus Söder: 100 τοις εκατό ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και κλιματική ουδετερότητα το αργότερο μέχρι το 2040 είναι τα αιτήματα που θέτει το φεστιβάλ.

Για το σκοπό αυτό, οι διοργανωτές αναδημιούργησαν τη Βαυαρική Καγκελαρία στους χώρους. Μεταξύ άλλων, ο καμπαρετίστας Wolfgang Krebs βάζει τον Söder και τον Hubert Aiwanger να συζητούν τον κανόνα των 10H για τις ανεμογεννήτριες.

Το καλοκαιρινό φεστιβάλ Tollwood διεξάγεται από τις 16 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου στο νότιο τμήμα του Ολυμπιακού Πάρκου.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ: tollwood

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.