Έρχεται χαλάρωση μέτρων στο Μόναχο!

Δείκτης επίπτωσης στο Μόναχο κάτω από το 50 για πέντε συνεχόμενες ημέρες: Έρχεται χαλάρωση των μέτρων

Το RKI ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής ότι ο επταήμερος δείκτης επίπτωσης στο Μόναχο βρίσκεται στο 30,4. Η τιμή είναι συνεπώς κάτω από το κρίσιμο όριο του 50 εδώ και πέντε συνεχόμενες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι η περαιτέρω χαλάρωση θα τεθεί σε ισχύ την Κυριακή.

Μεταξύ άλλων, το “Click & meet” δεν θα ισχύει πλέον και δύο νοικοκυριά στον τομέα της εστίασης θα μπορούν να καθίσουν σε ένα τραπέζι χωρίς τεστ και χωρίς προηγούμενη εγγραφή (το πολύ πέντε άτομα).

Επιπλέον, τα ανέπαφα αθλήματα εσωτερικού χώρου θα είναι δυνατά στο μέλλον χωρίς την υποχρέωση τεστ. Αυτό ισχύει επίσης για γυμναστήρια και υπαίθριες πισίνες.

Οι περιορισμοί επαφής, ωστόσο, παραμένουν. Η ταξινόμηση “35 έως 100” συνεχίζει να ισχύει. Θα υπήρχε χαλάρωση μόνο εάν ο δείκτης επίπτωσης ήταν κάτω από 35 για πέντε συνεχόμενες ημέρες. Μέχρι στιγμής, αυτό συνέβη για δύο συνεχόμενες ημέρες.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.