Βάδη-Βυρτεμβέργη: Έρχονται οι Εβδομάδες βιβλίου της Στουτγάρδης

Καλούμε όλους τους λάτρεις του βιβλίου, αυτή είναι η εκδήλωση για εσάς! Οι Εβδομάδες Βιβλίου της Στουτγάρδης (Stuttgarter Buchwochen), μία από τις μεγαλύτερες περιφερειακές εκθέσεις βιβλίου στη Γερμανία, θα παρουσιάσουν φέτος πάνω από 25.000 βιβλία από περισσότερους από 330 εκδότες!

Για τους βιβλιοφάγους της Γερμανίας

Από την πρώτη της έκθεση το 1949, οι Εβδομάδες Βιβλίου της Στουτγάρδης έχουν εξελιχθεί από ένα αποκλειστικό μέσο προβολής για εκδότες και μέλη του κλάδου σε ένα πολιτιστικό γεγονός ανοιχτό σε όλους στην περιοχή της Στουτγάρδης και όχι μόνο.

Κάθε χρόνο καθιερωμένοι και ανερχόμενοι εκδοτικοί οίκοι κατευθύνονται στη Βάδη-Βυρτεμβέργη για να παρουσιάσουν στο κοινό τα τελευταία τους βιβλία και μυθιστορήματα, προσελκύοντας περισσότερους από 110.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Διάσημοι Γερμανοί συγγραφείς και διεθνώς αναγνωρισμένοι συγγραφείς φιλοξενούν αναγνώσεις των έργων τους και διαλέξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης των δύο εβδομάδων.

Ξεφυλλίστε πάνω από 25.000 βιβλία

Εκτός από την περιήγηση σε χιλιάδες βιβλία, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν διάφορες αναγνώσεις ή διαλέξεις ή να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο, όπως γράψιμο ή ζωγραφική.

Κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Βιβλίου προγραμματίζεται επίσης μια σειρά από εκθέσεις και κινηματογραφικές προβολές που υποστηρίζουν τα βιβλία που εκτίθενται.

Και για να διασφαλιστεί ότι οι μικρότεροι δεν θα αισθάνονται παραμελημένοι, έχει δημιουργηθεί ένα ειδικό πρόγραμμα για παιδιά, οικογένειες και νεαρούς ενήλικες, το οποίο σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει την αγάπη για το διάβασμα στη νέα γενιά, προσφέροντας διάφορες δραστηριότητες όπως θεατρικές παραστάσεις και χειροτεχνίες.

Συμμετοχή στις Εβδομάδες Βιβλίου της Στουτγάρδης

Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τα πάντα γύρω από το βιβλίο και τη λογοτεχνία; Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα και να κλείσετε τα εισιτήριά σας, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Εβδομάδων Βιβλίου της Στουτγάρδης.

Πληροφορίες:

Πού: Willi Bleicher Straße 19, 70174 Στουτγάρδη

Πότε: 10 Νοεμβρίου 2022 – 27 Νοεμβρίου 2022

Κόστος: Διάφορες τιμές | Τα παιδιά έως 14 ετών έχουν δωρεάν είσοδο

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.