Ρεκόρ: Εργαζόμενοι της Mercedes λαμβάνουν μπόνους έως και 7.300

Το 2022 δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για την αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes-Benz με έδρα τη Στουτγάρδη. Η εταιρεία τους ευχαριστεί για την επιτυχία τους με ένα μπόνους ρεκόρ.

Περίπου 93.000 εργαζόμενοι της Mercedes-Benz στη Γερμανία μπορούν να προσβλέπουν σε ένα μπόνους ρεκόρ συμμετοχής στα κέρδη.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την Παρασκευή στη Στουτγάρδη ότι η αυτοκινητοβιομηχανία καταβάλλει στους εργαζόμενους που καλύπτονται από συλλογικές συμβάσεις ένα μπόνους έως 7.300 ευρώ.

Το προηγούμενο έτος, το μπόνους ήταν 6.000 ευρώ. Τα χρήματα πρόκειται να μεταφερθούν με τον μισθό του Απριλίου.

“Με το υψηλότερο μπόνους συμμετοχής στα κέρδη στην ιστορία της εταιρείας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την εξαιρετική δέσμευση και την προσωπική αφοσίωση”, δήλωσε η Sabine Kohleisen, επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Το προσωπικό κλήθηκε να κάνει πολλά κάτω από δύσκολες συνθήκες, δήλωσε ο Ergun Lümali, πρόεδρος του γενικού συμβουλίου εργαζομένων. Με το μπόνους, οι εργαζόμενοι θα “συμμετείχαν καταλλήλως στην επιτυχία της εταιρείας”.

Οι υψηλές τιμές πώλησης εξασφαλίζουν την επιτυχία

Και οι δύο πλευρές είχαν επίσης συμφωνήσει σε έναν νέο υπολογισμό από το τρέχον οικονομικό έτος. Η λογική υπολογισμού θα τυποποιηθεί με το υφιστάμενο σύστημα για τα στελέχη, είπαν.

Με αυτόν τον τρόπο, η συμμετοχή όλων των ομάδων εργαζομένων θα είναι ακόμη πιο στενά ευθυγραμμισμένη με την επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

Το προηγούμενο ανώτατο όριο του μπόνους των 6.465 ευρώ δεν ισχύει πλέον, δήλωσε εκπρόσωπος.

Η Mercedes σχεδιάζει να παρουσιάσει στοιχεία για το οικονομικό έτος 2022 στα μέσα Φεβρουαρίου.

Η αυτοκινητοβιομηχανία μπόρεσε να συνεχίσει να βασίζεται σε υψηλές τιμές πωλήσεων πέρυσι παρά την αβέβαιη οικονομική κατάσταση και αύξησε και πάλι τις προοπτικές της για το σύνολο του έτους τον Οκτώβριο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.