Φεστιβάλ Superbloom 2023 στο Μόναχο: Πληροφορίες – Πρόγραμμα

Καλοκαιρινό φεστιβάλ Toujours Kultur - The Long Night of Music: Νύχτα μουσικής στο Μόναχο

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, το Superbloom Festival θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Olympiapark του Μονάχου. Το Φεστιβάλ Superbloom στο Ολυμπιακό Πάρκο γιόρτασε την επιτυχημένη πρεμιέρα του πέρυσι και θα επιστρέψει και φέτος δυναμικά…

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2023 αναμένονται και πάλι στο Μόναχο από τις 10 το πρωί έως τα μεσάνυχτα πολυάριθμα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Ανάμεσά τους το αμερικανικό συγκρότημα Imagine Dragons, ο Βερολινέζος καλλιτέχνης Peter Fox και ο σταρ DJ Martin Garrix.

Φεστιβάλ Superbloom 2023: Εργαστήρια και κόσμος της εμπειρίας

Εκτός από τις πολυάριθμες συναυλίες σε συνολικά τέσσερις σκηνές, διάφορα εργαστήρια, εγκαταστάσεις και ένας κόσμος εμπειρίας με διαδραστικά πειράματα περιμένουν όλους τους επισκέπτες σε όλο το Ολυμπιακό Πάρκο.

Υπάρχει επίσης κάτι για παιδιά ηλικίας έξι έως δώδεκα ετών με το “MiniBloom”.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και μια επισκόπηση όλων των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ στη διεύθυνση superbloom.de.

Εισιτήρια για το Φεστιβάλ Superbloom 2023 στο Μόναχο

Τα εισιτήρια για το φεστιβάλ είναι επίσης διαθέσιμα εκεί.

Για άτομα άνω των 18 ετών, οι τιμές ξεκινούν από 229 ευρώ για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο και από 119 ευρώ για μία ημέρα το καθένα.

Τα κανονικά ημερήσια εισιτήρια για την Κυριακή έχουν ήδη εξαντληθεί, όπως και τα εισιτήρια για ανηλίκους.

Μετάβαση στο χώρο του φεστιβάλ: συνιστάται η χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών

Όσον αφορά τη μετάβαση στον χώρο του φεστιβάλ, οι διοργανωτές συνιστούν τη χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών ή του ποδηλάτου, καθώς δεν μπορούν να προσφερθούν ειδικές θέσεις στάθμευσης για αυτοκίνητα.

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο χώρο του φεστιβάλ είναι να πάρετε τις γραμμές U3 ή U8 του μετρό μέχρι τη στάση Olympiazentrum.

Ωστόσο, αν δεν θέλετε  συνωστισμό, μπορείτε εναλλακτικά να πάρετε τη γραμμή U1 προς Gern ή τη γραμμή U2 προς Scheidplatz και να διανύσετε το υπόλοιπο της διαδρομής με τα πόδια – ή να χρησιμοποιήσετε διάφορες γραμμές τραμ και λεωφορείων προς Petuelring, μεταξύ άλλων.

Χωρίς τσάντες και σακίδια: Ενοικιαζόμενες θυρίδες στο χώρο του φεστιβάλ Superbloom

Προκειμένου να αποφευχθούν οι μεγάλες αναμονές στις τρεις εισόδους, οι διοργανωτές επισημαίνουν επίσης ρητά ότι δεν επιτρέπεται η μεταφορά στο χώρο του φεστιβάλ τσαντών ή σακιδίων πλάτης μεγαλύτερων από DIN A4.

Επίσης, δεν θα υπάρχουν χώροι αποθήκευσης πριν από την είσοδο.

Ωστόσο, όσοι θέλουν να φυλάξουν τα τιμαλφή τους με ασφάλεια μπορούν πλέον να νοικιάσουν θυρίδες από εξωτερικό πάροχο υπηρεσιών έναντι 26 ευρώ την ημέρα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.