Φίλντερσταντ: Έφοδος της αστυνομίας σε γιορτή με 18 καλεσμένους

Η αστυνομία στο Φίλντερσταντ (Esslingen) διέλυσε γιορτή με 18 επισκέπτες εξαιτίας της παραβίασης των κανονισμών που έχουν επιβληθεί λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι καλεσμένοι στη γιορτή στην περιοχή του Φίλντερσταντ κρύφτηκαν από τους αξιωματικούς σε μια αποθήκη, όπως ανακοινώθηκε από την τοπική αστυνομία την Κυριακή.

Οι αστυνομικοί παρατήρησαν το απόγευμα του Σαββάτου σε μια βιομηχανική περιοχή φώτα, μουσική και φωνές που προέρχονταν από ένα κτίριο.

Οι αξιωματικοί ζήτησαν ενισχύσεις, άνοιξαν την πόρτα και έψαξαν όλο το κτίριο. Οι καλεσμένοι του πάρτι ηλικίας από 16 έως 20 ετών και ο οικοδεσπότης συνοδεύτηκαν έξω, όπου οι ανήλικοι έπρεπε να περιμένουν τους γονείς τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να αναμένουν πρόστιμο, λόγω της παραβίασης των κανονισμών προστασίας από την κρίση του Covid-19.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GR;and.info: Καρλσρούη: Τα γρήγορα τεστ ακυρώθηκαν ξανά λίγο πριν τα Χριστούγεννα

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.