Φοιτητές στη Στουτγάρδη σπάνε παγκόσμιο ρεκόρ αγωνιστικών αυτοκινήτων

Φοιτητές από τη Στουτγάρδη έφεραν ένα παγκόσμιο ρεκόρ πίσω στη Γερμανία: Οι πιλότοι στα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα υπόκεινται σε μια δύναμη παρόμοια με εκείνη των αστροναυτών.

Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης κατέρριψαν το παγκόσμιο ρεκόρ για το ταχύτερα επιταχυνόμενο ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο. ”

Έφτασε η επίσημη επιβεβαίωση από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες και έτσι είμαστε πλέον κάτοχοι του παγκόσμιου ρεκόρ”, δήλωσε ενθουσιασμένη η Franziska Gildein από τον σύλλογο υποστήριξης της Greenteam Uni Stuttgart.

Το όχημα από τη Στουτγάρδη εκτοξεύτηκε από τα 0 στα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 1,461 δευτερόλεπτα.

Η οδήγηση πραγματοποιήθηκε ήδη πριν από τρεις εβδομάδες στο χώρο δοκιμών της Bosch στο Renningen (περιοχή Böblingen). Ωστόσο, το τελικό τεστ από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες ήρθε αργότερα. Τώρα ο τίτλος, ο οποίος χάθηκε για τελευταία φορά το 2016, επιστρέφει επίσημα στη Στουτγάρδη.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.