Φορτηγά-Γερμανία: Η αστυνομία εντοπίζει 745 αδικήματα σε 6 ώρες

Στο πλαίσιο της λεγόμενης “Ημέρας Ασφάλειας Φορτηγών”, η αστυνομία εντατικοποίησε την Τρίτη τους ελέγχους στα φορτηγά στην Autobahn 8. Εκατοντάδες αστυνομικοί βρίσκονταν σε υπηρεσία.

Μεταξύ 9 π.μ. και 3 μ.μ. την Τρίτη, η τροχαία της αστυνομικής διεύθυνσης του Ludwigsburg, μαζί με την ομοσπονδιακή αστυνομία, το τελωνείο της Στουτγάρδης, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και την Υπηρεσία Επικίνδυνων Αποβλήτων BW, πραγματοποίησαν μια “Ημέρα Ασφάλειας Φορτηγών” στο πρατήριο καυσίμων “Sindelfinger Wald” στον αυτοκινητόδρομο A8.

Τα αστυνομικά μέτρα περιλάμβαναν, κυρίως, την παρακολούθηση των χρόνων οδήγησης και ανάπαυσης, τον έλεγχο της ασφάλισης του φορτίου και των προβλεπόμενων βαρών και την επιθεώρηση της τεχνικής κατάστασης των οχημάτων.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί έλεγξαν τις μετρήσεις ταχύτητας και απόστασης των οχημάτων και την οδική τους ικανότητα.

Η αστυνομία εντοπίζει 745 αδικήματα σε 6 ώρες

Συνολικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν 745 παραβάσεις σε μόλις έξι ώρες. 526 οδηγοί έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα, 108 δεν τήρησαν την απαιτούμενη ελάχιστη απόσταση.

Σε 14 οχήματα, το φορτίο ήταν ανεπαρκώς ασφαλισμένο. Σε δέκα περιπτώσεις, ο οδηγός ήταν ύποπτος ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Περισσότερες από 40 φορές, η αστυνομία αναγκάστηκε να απαγορεύσει περαιτέρω δρομολόγια λόγω σοβαρών ελλείψεων.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης