Γερμανία: 4 εκατομμύρια μολύνθηκαν από την έναρξη της Covid-19

Από την έναρξη της πανδημίας, περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια άτομα στη Γερμανία έχουν αποδεδειγμένα μολυνθεί από το παθογόνο Sars-CoV-2.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δημόσιας υγείας έχουν αναφέρει 4.005.641 μολύνσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) το πρωί της Κυριακής.

Ο πραγματικός αριθμός των λοιμώξεων στη χώρα είναι πιθανόν να είναι υψηλότερος, καθώς πολλές λοιμώξεις δεν ανιχνεύονται. Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, τα γραφεία ανέφεραν 10.453 περιστατικά. Πριν από μία εβδομάδα, ο αριθμός ήταν 8.416 μολύνσεις.

Ο επταήμερος δείκτης επίπτωσης των νέων λοιμώξεων αυξήθηκε και πάλι. Η τελευταία τιμή ήταν 83,1, έναντι 80,7 την προηγούμενη ημέρα και 74,1 πριν από μία εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του RKI στις 4.13 π.μ.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.