Βαυαρία: 11χρονος θέλησε να πάει με ποδήλατο στο…Βερολίνο

Ο Ραφαήλ από το Germering θέλησε να επισκεφτεί τους παππούδες του που μένουν στο Βερολίνο με το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ραφαήλ ξεκίνησε κρυφά το πρωί της Δευτέρας για την εκδρομή των 580 χιλιομέτρων με το ποδήλατό του. Ένας ενήλικας χρειάζεται για τη διαδρομή περίπου 118 ώρες.

Ο 11χρονος άφησε ένα γράμμα στους γονείς του στο σπίτι που το κόλλησε στην πόρτα του δωματίου του. Σε αυτό, ο γιος έγραφε στους γονείς του ότι ήθελε να επισκεφθεί στα γρήγορα τη γιαγιά και τον παππού με το ποδήλατό του.

Ωστόσο, ένα mountainbike δεν είναι απαραίτητα το κατάλληλο ταξιδιωτικό όχημα για μια εκδρομή για παιδιά, ειδικά όταν πρόκειται αυτά να διασχίσουν σχεδόν ολόκληρη τη Γερμανία. Επιπλέον, το παιδί θα έπρεπε κανονικά να πάει στο σχολείο.

Οι γονείς ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία όταν παρατήρησαν ότι ο γιος τους είχε εξαφανιστεί. Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως την αναζήτηση με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους ανίχνευσης. Οι ομάδες έψαξαν την περιοχή όλο το πρωί της Δευτέρας, αρχικά ωστόσο χωρίς επιτυχία.

Τελικά, περίπου στις 6 μ.μ., το αγόρι εντοπίστηκε από έναν οδηγό που οδηγούσε στην Α9 προς Βερολίνο, καθισμένος δίπλα στο ποδήλατό του σε ένα δασικό μονοπάτι δίπλα στον αυτοκινητόδρομο.

Στη συνέχεια, ο οδηγός κάλεσε αμέσως την αστυνομία, που κατάφερε τελικά να βρει το αγόρι λίγο αργότερα, περίπου 60 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, στο Pfaffenhofen.

Φωτογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.