Γερμανία-ADAC: 5 μοντέλα παιδικών ποδηλάτων που απέτυχαν

Η ADAC, μαζί με την Stiftung Warentest, εξέτασε δώδεκα παιδικά ποδήλατα με διάφορα κριτήρια. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Οι ειδικοί εξέτασαν μόνο παιδικά ποδήλατα 20 ιντσών και τα εξέτασαν για σημαντικά κριτήρια. Αυτά περιλάμβαναν το χειρισμό, την οδήγηση, την καταλληλόλητα για το παιδί, την ασφάλεια και την αντοχή, καθώς και τις επιβλαβείς ουσίες.

Πέντε ποδήλατα δεν είναι ικανοποιητικά

Επειδή πέντε ποδήλατα είχαν προβλήματα ασφάλειας, έπρεπε να πάρουν “κακή” βαθμολογία. Για παράδειγμα, δεν έφταναν τις απαιτούμενες τιμές πέδησης ή υπήρχαν ρωγμές στη σέλα και στα πετάλια.

Επιπλέον, βρέθηκαν κάποιοι ρύποι στις σέλες. Οι χαμένοι της δοκιμής περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το ποδήλατο της μάρκας Raymon.

Σε ποιο κρατίδιο βρίσκεται η φθηνότερη βενζίνη στη Γερμανία;

Ο νικητής της δοκιμής είναι το Puky Skyride 20-3 Alu Light. Διαθέτει ένα βαθιά καμπυλωτό πλαίσιο που διευκολύνει τα παιδιά να ανέβουν στο ποδήλατο.

Τα γρανάζια 3 ταχυτήτων μπορούν επίσης να αλλάζουν ταχύτητα όταν το ποδήλατο είναι ακίνητο. Το φθηνότερο ποδήλατο της δοκιμής από την Decathlon έλαβε επίσης τη βαθμολογία “καλό” της ADAC.

Κόστος απόκτησης

Τα ποδήλατα που δοκιμάστηκαν έχουν όλα τιμές μεταξύ 430 και 575 ευρώ. Το μοντέλο Decathlon είναι μακράν το φθηνότερο με μόλις 270 ευρώ.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα του τεστ.

Πηγή: antenne bayern | Φωτογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.