Γερμανία: Αυστηρότερες απαιτήσεις στα κέντρα τεστ κορωνοϊού

Οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις προφανώς θέλουν να ανταποκριθούν στα τελευταία ύποπτα περιστατικά απάτης σε κέντρα τεστ κορωνοϊού με αυστηρότερες απαιτήσεις.

Όπως αναφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο Τύπου, ο κανονισμός για τα τεστ πρέπει να ρυθμιστεί εκ νέου. Γίνεται επίσης σύσκεψη σχετικά με άλλες προσεγγίσεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη της απάτης.

Για παράδειγμα, είναι πιθανό ο Σύλλογος Ιατρών Ασφάλισης Υγείας να συγκρίνει το κόστος υλικού με τα τεστ που χρεώνονται. Οι συμμετέχοντες τόνισαν επίσης ότι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν γρήγορα μια λειτουργική υποδομή κέντρων τεστ με αξιόπιστους παρόχους.

Πρόσφατα, ωστόσο, υπήρξαν αρκετές αναφορές σχετικά με κέντρα που λέγεται ότι έχουν χρεώσει σημαντικά περισσότερα τεστ από ό,τι διεξήγαγαν.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.