Γερμανία: Σύντομα αυτόματος πωλητής τηγανητών πατατών;

Υπάρχει ήδη ένας φούρνος αυτοεξυπηρέτησης στην Drausnickstraße του Erlangen. Τώρα πρόκειται να προστεθεί και ένα κατάστημα αυτόματων πωλητών. Και έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο στην προσφορά του.

Φρέσκες πατάτες όλο το εικοσιτετράωρο; Αυτό ακούγεται πολύ δελεαστικό και θα μπορούσε σύντομα να γίνει πραγματικότητα στην Drausnickstraße του Erlangen.

Κοντά στην επαγγελματική σχολή στα ανατολικά του Erlangen υπάρχει ήδη το “Back 21”, ένας φούρνος αυτοεξυπηρέτησης που παρέχει στους πελάτες φρέσκα αρτοσκευάσματα όλο το εικοσιτετράωρο.

Τώρα ο Fernhan Kanat, ιδιοκτήτης του φούρνου αυτοεξυπηρέτησης, θέλει να επεκταθεί και να ανοίξει το περίπτερο αυτόματης πώλησης “Openend21” λίγα μέτρα πιο πέρα.

Εκτός από αναψυκτικά, καφέδες και σνακ, το κατάστημα θα προσφέρει επίσης ορισμένα προϊόντα για τις καθημερινές ανάγκες.

Ο Fernhan Kanat σχεδιάζει επίσης μια πρεμιέρα: Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το περίπτερό του θα φιλοξενήσει τον πρώτο αυτόματο πωλητή τηγανητών πατατών της Βαυαρίας.

Θα προμηθεύει τους πελάτες με φρέσκες πατάτες όλο το εικοσιτετράωρο.

Ο Fernhan Kanat σκοπεύει να ανοίξει το κατάστημά του τον Απρίλιο και μαζί με αυτό και τον αυτόματο πωλητή τηγανητών πατατών.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: “Θέλουμε να δοκιμάσουμε τα πάντα”, εξηγεί ο Kanat.

Θέλει να συνεχίσει να αναπτύσσεται και έχει ακόμη πολλές ιδέες για το κατάστημα των 100 τετραγωνικών μέτρων.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.