Γερμανία: Άγνωστοι κλέβουν σπέρμα ταύρου από στάβλο

Άγνωστοι έκλεψαν σπέρμα ταύρου από στάβλο στη NRW. Οι κλέφτες προφανώς χρειάστηκε να μπουν σε μεγάλο κόπο για να το κάνουν – και η ζημιά δεν είναι αμελητέα…

Άγνωστοι έκλεψαν 60 σφαιρίδια σπέρματος ταύρου από φάρμα στο Olfen του Münsterland. Ο αγρότης αντιλήφθηκε την κλοπή το πρωί της Τρίτης, όταν ετοιμαζόταν να γονιμοποιήσει μια αγελάδα, ανέφερε η αστυνομία.

Δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης- η σπερματέγχυση των αγελάδων έπρεπε να αναβληθεί. “Πιθανή ζωή” είχε κλαπεί, ανέφερε η έκθεση της αστυνομίας.

Η αστυνομία ερευνά τώρα αν το σπέρμα μεταφέρθηκε μακριά επαγγελματικά ψυγμένο και ενδεχομένως προσφέρθηκε στην αγορά, όπως δήλωσε εκπρόσωπος.

Για τη μεταφορά απαιτείται υγρό άζωτο, ώστε να μην πεθάνει το σπέρμα.

Για τον αναγνώστη, αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια χιουμοριστική ιστορία- για τον αγρότη, ωστόσο, η κλοπή σημαίνει σίγουρα απώλεια, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, οι τιμές για μια μερίδα σπέρματος ταύρου κυμαίνονται μεταξύ 30 και 100 ευρώ, ανάλογα με το γενεαλογικό δέντρο του ζώου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.