Γερμανία: Αγωγές για το κλίμα κατά τριών κρατιδίων

Με νέες αγωγές, η Γερμανική Περιβαλλοντική Βοήθεια, μαζί με τα θιγόμενα μέρη, θέλει να επιβάλει αυστηρότερους κανονισμούς για την προστασία του κλίματος στη Βαυαρία, το Βρανδεμβούργο και τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Σύμφωνα με την οργάνωση περιβαλλοντικής βοήθειας, τα ομόσπονδα κρατίδια θα πρέπει να θεσπίσουν με νόμο μέτρα όπως η επέκταση της αιολικής ενέργειας, η επιτάχυνση της αλλαγής της κυκλοφορίας και η αύξηση της αποδοτικότητας των κτιρίων.

Στη Βαυαρία, κατατέθηκε καταγγελία εκ μέρους δέκα παιδιών και νεαρών ενηλίκων ενώπιον του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου και αγωγή ενώπιον του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Βαυαρίας.

Στρέφονται κατά του βαυαρικού νόμου για την προστασία του κλίματος. Σύμφωνα με τους ενάγοντες, δεν περιέχει προθεσμίες για να διασφαλιστεί η επίτευξη των στόχων προστασίας του κλίματος.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.