Γερμανία: Νέες αλλαγές στα ταμεία των σούπερ μάρκετ Aldi

Το πρώτο τρίμηνο του 2023, οι διαδικασίες θα γίνουν ταχύτερες και απλούστερες. Η Aldi Süd αλλάζει και επεκτείνει την έννοια του ταμείου της.

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη, τα ALDI, θα εισαχθούν ταμεία με διπλό ιμάντα εμπορευμάτων καθώς και αυτοεξυπηρετούμενους πάγκους.

Οι καινοτομίες είναι προσθήκες στην υπάρχουσα ιδέα και θα ωφελήσουν τόσο τους πελάτες όσο και τους εργαζόμενους.

Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε 30 πιλοτικά υποκαταστήματα

“Κάθε υποκατάστημα έχει ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις πελατών – ανάλογα με τη γεωγραφική του θέση και τις συνθήκες. Η δουλειά μας είναι να τις γνωρίζουμε και να προσφέρουμε λύσεις”, λέει ο διευθυντής André Giesen.

Οι νέες ταμειακές μηχανές εξοικονομούν χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό

Σταδιακά, όλα τα υποκαταστήματα Aldi Süd θα είναι πλέον εξοπλισμένα με τουλάχιστον μία εκτεταμένη ταμειακή μηχανή που μπορεί να εξυπηρετεί δύο πελάτες ταυτόχρονα.

Τα εν λόγω ταμεία θα επεκταθούν και θα συμπληρωθούν από ένα διπλό ιμάντα εμπορευμάτων με δύο οθόνες. Ενώ ο πελάτης εξακολουθεί να πληρώνει με κάρτα EC, τα στοιχεία για την επόμενη αγορά μπορούν να σαρωθούν.

Επιλεγμένα υποκαταστήματα θα διαθέτουν έναν πρόσθετο “χώρο αυτόματου ταμείου” – που σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούν να σαρώνουν οι ίδιοι τα προϊόντα!

“Στα υποκαταστήματα που βρίσκονται κοντά σε σχολεία ή κτίρια γραφείων, για παράδειγμα, πραγματοποιούνται πολλές μικρές αγορές. Οι αυτόματοι πάγκοι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μειωθούν οι ουρές στο χώρο του ταμείου”, λέει ο Giesen.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης