Γερμανία: Αλλαγές στον τρόπο επιλογής της Eurovision!

Στη Γερμανία σκέφτονται πολύ σοβαρά την αλλαγή στον τρόπο επιλογής του εκπροσώπου για τη Γιουροβίζιον 2022. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο διευθυντής προγράμματος του NDR, Frank Beckmann, στην ιστοσελίδα dwdl.de, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα επαναληφθεί η διαδικασία των τελευταίων χρόνων.

Απλοποίηση του τρόπου επιλογής

Από τα λεγόμενα του Beckmann φάνηκε ότι η Γερμανία στοχεύει σε έναν πιο απλό τρόπο επιλογής:

Τελευταία είχα την αίσθηση πως οι κανόνες για την επιλογή ήταν μάλλον περίπλοκοι. Θέλουμε να τους προσαρμόσουμε έτσι, ώστε να γίνονται κατανοητοί σε δύο προτάσεις.

Έχω παρακολουθήσει χρόνια τώρα τη Γιουροβίζιον και σέβομαι πολύ τη δουλειά των συναδέλφων, οι οποίοι πραγματικά αφοσιώνονται στο πρότζεκτ με όλο τους το είναι. Αυτή η δουλειά είναι πραγματικά εξαντλητική.

Αλλαγή στοχοθεσίας

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο Beckmann όσον αφορά στον στόχο που θα τεθεί για το 2022. Χαρακτηριστικά είπε ότι, ναι μεν θέλουν να ξαναγίνουν ανταγωνιστικοί στα πλαίσια του διαγωνισμού, ωστόσο, η πρωτιά είναι κάτι που κοστίζει. Συνεπώς δεν τίθεται αυτή ως βασικός στόχος.

Τέλος, τόνισε ότι στη Γερμανία τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον τον βλέπουν κάπως σαν παγκόσμιο πρωτάθλημα, όταν θα έπρεπε στο προσκήνιο να βρίσκονται όλα όσα ενώνουν, το χρώμα και ο κοινός εορτασμός.

πηγή: dwdl.de | atnews.gr

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.